Severino Salvemini

Leadership, Human Resources and Digital Technologies

Biography

Latest publications

SALVEMINI S. Il quid imprenditoriale: Oltre la retorica del Made in Italy Egea, Milano, Italy, 2022
SALVEMINI S., PIROTTI G. B., PERIN G., DE LEO C. G. La tutela della creatività degli chef nel settore dell’Haute Cuisine Economia & Management, 2022, no. 3, pp.106-111
SALVEMINI S., SARTORIS C., RICCARDI A. I Festival jazz in Italia. Un'analisi di impatto sul territorio Manni Editori, Italy, 2020
MAGNI M., Palmi P., SALVEMINI S. Under pressure! Team innovative climate and individual attitudes in shaping individual improvisation European Management Journal, 2018, vol.36, no. 4, pp.474-484
SALVEMINI S. Organizzare attività e persone Egea, Milano, Italy, 2018
Salvemini S. (Ed.) Organizzazione aziendale Egea, Milano, Italy, 2016

Related Articles

When a chef becomes an entrepreneur: the Davide Oldani cas
Authors
Required time 5 min
FAAC: governance from on high
Authors
Required time 5 min